Krizový management ve vybrané organizaci - Tomešová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2020)
Diplomová práce se zabývá krizovým managementem ve vybrané organizaci. V této práci jsou analyzovány současné krizové situace podniku a nastíněny možné potencionální krizové situace které by v budoucnu mohly nastat.
Crisis management of a chosen organization
Keywords: krizový management; silné stránky; příležitosti; digitalizace; Key words: crisis mnagement; opportunities; strenghts; digitalisation