Posouzení faktorů ovlivňujících koncentraci prachových částic při sklizni píce - Mach, Milan (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou koncentrace prachových částic při sklizni píce, konkrétně sena, slámy a zavadlé píce. Měření probíhalo vždy na jiném pozemku v kraji Vysočina. K monitorování koncentrace prachových částic byl použit měřicí přístroj DUST TRAK II 8530. Každé měření bylo realizováno po dobu 10 minut.
The assessment of the factors affecting the concentration of dust particles during harvesting forage
Keywords: píce; prachové částice; koncentrace; měření; forage; dust particles; concentration; measurement