Výrobek, jako nástroj marketingového mixu - Chadimová, Kristina (Jihočeská univerzita, 2014)
Název mé bakalářské práce je Výrobek, jako nástroj marketingového mixu. Cílem celé analýzy bylo zjistit jakým způsobem vybraná firma vytváří výrobek. V konečné fázi této práce se pak posuzuje, zda byl v této činnosti využit marketing. První část práce je brána z různých publikací. Celá problematika pojednává o marketingovém mixu a základních marketingových pojmech. Celkově je práce zaměřena na výrobek a jeho strukturu, životní cyklus, vývoj a inovaci. Druhá část pojednává o podniku a o výrobku, v tomto případě o sýru.
Product, the instrument of the marketing mix
Keywords: Marketingový mix; Výrobek; Kalkulace; Životní cyklus; Značka.; Marketing mix; Product; Calculation; Life cycle; Brand.