Vliv kosení na populační dynamiku silně ohroženého druhu Pseudorchis albida (Orchidaceae). - Štípková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2013)
První část diplomové práce obsahuje rešerši zabývající se ohroženými druhy a populační dynamikou orchideji. Druhou částí je můj výzkum populační dynamiky a managementu populací druhu Pseudorchis albida na Šumavě.
Effect of mowing on population dynamics of a highly endangered species Pseudorchis albida (Orchidaceae).