TEORETICKÉ MOŽNOSTI POSÍLENÍ IMUNITNÍHO SYSTÉMU - Navrátil, Milan (Jihočeská univerzita, 2016)
V této práci jsem se zaměřil na důležitost imunitního systému pro každého člověka. Co to imunitní systém je a jaká je jeho funkce v organismu. Imunitní systém zajišťuje obranyschopnost organismu, chrání organismus před nežádoucími vlivy, které na něho neustále působí. Udržení imunitního systému v dobré kondici a podporování jeho správné funkce je pro zdraví každého velmi důležité. Silný a odolný imunitní systém znamená pevné zdraví. Být zdraví, nám umožní prožít spokojenější a kvalitnější život. V práci jsem uvedl výčet vlivů ovlivňující imunitní systém, které ho posilují a které naopak oslabují. Byla použita literatura týkající se problematiky imunitního systému a možnosti jeho posílení.
THE THEORETICAL POSSIBILITIES OF STRENGTHENING IMMUNE SYSTEM
Keywords: Imunitní systém; zdraví; posílení; immune system; health; the strengthening