Supervize jako prevence syndromu vyhoření - Šplíchalová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce je zpracována pouze teoreticky. Věnuje se charakteristice syndromu vyhoření. Popisuje faktory, které ovlivňují jeho vznik a hlavní symptomy. Dále se zabývá supervizí, jejími funkcemi a typy supervize. Cílem práce je představit supervizi jako jednu z možností prevence syndromu vyhoření.
The Supervision as a Burn-out Syndrome Prevention
Keywords: supervize; syndrom vyhoření; prevence; sociální pracovník; pomáhající profese; supervision; burn-out syndrome; prevention; caseworker; helping profession