Podmínky a uplatnění rybářského strukturálního fondu FIFG v České republice - Váchová, Miriam (Jihočeská univerzita, 2006)
Hlavním cílem této práce je osvětlit podmínky a uvést příklady uplatnění projektů v rámci rybářského strukturálního fondu se zaměřením na Českou republiku.
The conditions and the application of the fishery structural fund (FIFG) in the Czech Republic
Keywords: rybářský strukturální fond; the Fishery Structural Fund projects