Použití vybraných donucovacích prostředků Policií České republiky - Strnad, Pavel (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce poppiuje o používání vybraných donucovacích protředků Policií České republiky. Dále popisuje učinky na lidský orgnizmus.
Usage of chosen coercive means by the Police of the Czech Republic
Keywords: Policie ČR; Slzotorné a elektrické doncovací prostředky; kasr; taser x26; electric paralysers; Police; taser x 26