Problematika poruch příjmu potravy - Klírová, Monika (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce se zabývá poruchami příjmu potravy, její problematikou, popisem, výskytem. Ukazuje odlišnost u chlapců a dívek. Zavádí nás také do historie a snaží se ukázat, že poruchy příjmu potravy nejsou záležitostí jen poslední doby. Také se snaží ukázat nové (moderní) formy poruch příjmu potravy a vysvětlit jejich specifika.
Problems Disorders Receipt Food
Keywords: poruchy příjmu potravy {--} anorexie; bulimie; latentní otylost; maniakální otylost; problematika u chlapců / dívek; nové druhy PPP; BMI; PPP v minulosti; media; léčba a terapie; eating disorders - anorexia; bulimia; obesity latent; manic obesity; issues for boys / girls; new types of PPP; BMI; PPP in the past; media; treatment and therapy