Rozvoj ekofaunistických databází formou integrace mapových dat - Rampas, Pavel (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou, návrhem, implementací a testováním aplikace pro výběr geografických dat z databáze Mapování motýlů ČR a jejich zobrazení v GIS softwaru pomocí standardu WFS. Aplikace je vyvíjena na základě požadavků Entomologického ústavu AV ČR.
Development of eco-faunistic databases via map data integration
Keywords: GIS; WFS; webová aplikace; PHP; MySQL; Zend Framework; JavaScript; HTML; CSS.; GIS; WFS; web application; PHP; MySQL; Zend Framework; JavaScript; HTML; CSS.