Zpracování dat s využitím WWW technologií - Sýkora, Milan (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato bakalářská práce se zabývá popisem datových zdrojů na internetu, způsoby a možnostmi jejich zpracování. Její sočástí je praktická ukázka, která pomocí programového vybavení PHP ukazuje některé možnosti zpracování dat na běžném PC s operačním systémem Windows XP. Tento počítač může zároveň fungovat jako server , s přístupem ke staženým datům přes webovské prohlížeče. Celá práce, spolu se skripty programu se nacházejí na přiloženém CD.
Data processing with WWW technology