Systém řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci - Vyhnalová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce se zabývá analýzou systému řízení lidských zdrojů jak z teoretického, tak z praktického hlediska. První část diplomové práce je věnována literární rešerši, která je zaměřena na vysvětlení základních pojmů a všech personálních činností. Praktická část obsahuje zhodnocení současného stavu organizace. Potřebné informace byly získány díky dotazníkovému šetření a rozhovoru s personálním manažerem. Závěrečná část diplomové práce je věnována návrhům, které by měly přispět ke zlepšení stávající situace v organizaci.
System of human resource management in selected organization
Keywords: lidské zdroje; zaměstnanci; personální oddělení; adaptace; vzdělávání; školení; pracovní podmínky; human resources; employee; personell department; adaptation; training; education; working conditions