Systém vzdělávání pracovníků ve vybrané organizaci - Vašková, Nikola (Jihočeská univerzita, 2020)
Hlavním cílem diplomové práce jsou návrhy změn a doporučení na zlepšení řízení v oblasti vzdělávání pracovníků ve vybrané organizaci na základě provedených analýz. Pro průzkum spokojenosti byla vybrána metoda dotazníkového šetření. V závěru práce jsou doporučeny a navrženy změny na vylepšení tohoto systému vzdělávání, které by měly vést k větší spokojenosti zaměstnanců.
The System of Education of Employees in a Selected Organization
Keywords: systém vzdělávání; řízení lidských zdrojů; zaměstnanci; dotazníkové šetření; system of education; employees; human resource management; questionnaire survey; improvement of education