Motivace a stimulace pracovníků vybraného podniku - Drdáková, Helena (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem práce je charakterizovat a zhodnotit motivační program pro pracovníky vybraného podniku a navrhnout jeho možné změny. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy týkající se motivace a stimulace, teorie motivace, motivační program, motivační a stimulační účinky odměňování a přímý prodej a jeho fungování.Praktická část je zaměřená na charakteristiku a hodnocení motivačních programů ve vybraném podniku - Oriflame Cosmetics SA.
Motivation and stimulation of workers in chosen company
Keywords: motivace; stimulace; lidské zdroje; motivační programy; přímý prodej; motivation; stimulation; human resources; motivational programme; direct sale