Homeworking ve vybraném podniku - Štětkařová, Natálie (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato bakalářská práce je zaměřena na homeworking, jeho výhody a nevýhody, benefity a překážky pro zaměstnavatele i pro zaměstnance. Také obsahuje definice základních pojmů spojených s homeworkingem a právní regulaci práce z domova v českém právním systému. Hlavní část práce zkoumá využívání homeworkingu ve společnosti UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a. s. Výsledky jsou interpretovány na základě informací shromážděných z rozeslaných dotazníků a z osobního rozhovoru s manažerem Centra firemní klientely SME Ing. Miroslavem Zachem. Na závěr jsou doporučeny návrhy na zlepšení, kde je soustředěna pozornost na zavedení tabletů, včetně nákladů a přínosů.
Homeworking in the chosen company
Keywords: homeworking; home office; práce z domova; teleworking; zaměstnanec; zaměstnavatel; flexibilní; vzdálená; online; práce; homeworking; home office; working from home; teleworking; employee; employer; flexible; remote; online; working