Vedení daňové evidence v podmínkách lékařské praxe - Zobalová, Eva (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce se zabývá problematikou Daňově evidence. Přibližuje problematiku jejího vedení v oblasti lékařské praxi. Dílčími cíli práce jsou prozkoumání vedení vystavených faktur u lékaře Dále pak analyzování daňové povinnosti při různých způsobech evidence výdajů a při vedení podvojného účetnictví.
Tax accounting in practise of medecine and her specificity
Keywords: Daňová evidence; daňové přiznání; faktury; daně; pohledávky; Tax accounting; declaration of taxes; invoces; taxes; active debts