Dotace jako nástroj financování rozvoje - Remiášová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce zjišťuje možnosti financování neziskových organizací v České republice. Další část práce se pak zabývá analýzou nástrojů financování v Hasičském záchranném sboru Jihočeského kraje.
Grants as instrument of finance to development
Keywords: Neziskové organizace; Financování; Dotace; Státní rozpočet; Mimorozpočtové zdroje; Non-profit association; Financing; Grants; State budget; Out-of budget resources