Komparativní analýza ad hoc a Direct spojení v bezdrátových sítích - Lejtnar, Michal (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá porovnáním dvou druhů bezdrátového spojení typu peer-to-peer. Staršího spojení IBSS, které je známé jako ad hoc a nového spojení Wi-Fi Direct. Cílem je zjištění, zda Wi-Fi Direct může nahradit ad hoc mód. Porovnání je prováděno na základě naměřených hodnot, jako latence, síla signálu, přenosová rychlost a ztráta paketů.
Comparative analyse ad hoc and Direct connection at wireless networks
Keywords: Ad hoc; Wi-Fi Direct; BlueTooth; parametry bezdrátových sítí; Ad hoc; Wi-Fi Direct; BlueTooth; parameters of wireless networks