Statistika poskytování telekomunikačních služeb - Farka, František (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé práce je uvedení do problematiky poskytování fixních telekomunikačních služeb ve společnosti TO2 s využitím produktu ORACLE OSM. Práce je koncipována jako analýza a návrh pro vytvoření vlastní aplikace, která bude poskytovat všeobecné pohledy na data v ORACLE OSM, vytvářet a ukládat statistiky z těchto dat. Aplikace bude postavena na produktech firem ORACLE. V následujících kapitolách se seznámíme se současnou situací poskytování služeb v TO2 a produktem ORACLE OSM. Následně zmíníme nedostatky komplexních pohledů nad tímto systémem. Na základě uvedených nedostatků bude vytvořena detailní analýza a návrh pro vývoj aplikace, která bude tyto pohledy poskytovat.
The statistics of the provisioning of the telecommunication services