Rozvoj zaměstnanců ve vybraném podniku - Bursíková, Iveta (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá rozvojem zaměstnanců ve vybraném podniku ČSOB, a. s. Cílem bakalářské práce je analýza systému vzdělávání zaměstnanců ve vybraném podniku a návrh případných změn pro zlepšení a zefektivnění tohoto systému. Teoretická část se zaměřuje na základní pojmy tématu vzdělávání a rozvoj zaměstnanců a na systematický cyklus vzdělávání. Praktická část představuje podnik ČSOB, a.s., kde je prováděn výzkum. Na základě údajů získaných z rozhovorů s manažerkou pobočky bakalářská práce uvádí důkladné popsání systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců. V práci je uvedeno dotazníkové šetření, které je získáno od zaměstnanců podniku. Jeho výsledky jsou prezentovány formou grafických a tabulkových výstupů. Zkoumání a porovnání všech získaných informací je zpracováno ve vlastní návrh na zlepšení vzdělávacího systému.
Employee Development in a Chosen Enterprise
Keywords: zaměstnanci; rozvoj; vzdělávání; podnik; employees; development; education; enterprise