Specifika marketingové komunikace malých podniků - Kříha, Jan (Jihočeská univerzita, 2020)
Úkolem mé bakalářské práce je na základě analýzy specifik marketingové komunikace malých podniků navrhnout změny v komunikaci vybraného podniku. Teoretická část definuje malé podniky, popisuje výhody a nevýhody tohoto druhu podnikání a možnosti podpory v České Republice. Dále se zabývá jednotlivými nástroji, které jsou využívány v rámci marketingové komunikace. Těmito nástroji jsou reklama, podpora prodeje, event marketing, public relations, osobní prodej, přímý marketing a sponzoring. Dále v této části budou představeny nové technologie v marketingové komunikaci malých podniků. Praktická část vychází z teoretických poznatků a je zde pomocí vlastního pozorování prováděna analýza specifik marketingové komunikace v kavárně Kousek a v další části je navržena změna v komunikaci, která by vybranému podniku mohla pomoci lépe komunikovat s okolím.
Specifics of marketing communication of small businesses
Keywords: malý podnik; marketingová komunikace; osobní prodej; podpora prodeje; public relations; přímý marketing; sponzoring; event marketing; small businesses; marketing communication; personal selling; sales promotions; public relations; direct marketing; advertising; sponsorship; event marketing