Sledování a vyhodnocení rozhodujících provozně ekonomických parametrů vybrané skupiny traktorů s vysokým výkonem motoru - Štěpka, Jakub (Jihočeská univerzita, 2017)
V závěrečné práci jsem se zabýval vybranou skupinou traktorů John Deere s vysokým výkonem. U nichž jsem se zaměřil na sledování nepředvídatelných faktorů, jako jsou sledování a hodnocení ekonomických parametrů jejich provozu-náklady na opravy. Zmíněnou problematiku je velice těžké předvídat, nebo ji stanovit předem, protože nikdo není schopen určit přesnou diagnózu traktoru.
Monitoring and evaluation of critical operational parameters of the selected group of tractors with high performance engine.
Keywords: traktor; John Deere; náklady; opravy; tractor; John Deere; costs; repairs