Aktivita stavebnictví v Jihočeském kraji - Škopová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce na téma ''Aktivita stavebnictví v Jihočeském kraji'' je zaměřena na stav a porovnání aktivity stavebnictví jako jednoho z důležitých odvětví hospodářství a je zejména orientována na výstavbu bytů a domů. Cílem práce je zhodnotit toto odvětví jak v časové řadě, tak i v porovnání s celou Českou republikou nebo ostatními kraji. Dalším cílem je na základě zjištěných skutečností odhadnout vývoj stavebnictví v Jihočeském kraji do budoucna.
Activity of the construction industry in South Bohemia
Keywords: stavebnictví; výstavba; Jihočeský kraj; trh; byt; construction; building; dwelling; South Bohemia; real estte