Analýza marketingové komunikace ve vybraném ubytovacím zařízení - Uhrová, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této bakalářské práce je provedení analýzy marketingové komunikace ve vybraném ubytovacím zařízení a navrhnout případné změny. Pro tento účel jsem si vybrala Wellness Beer hotel U Sládka. Následné zhodnocení marketingové komunikace bylo provedeno na základě informací poskytnutých od ředitele, zaměstnanců hotelu a vlastního pozorování. Z analýzy současného stavu vyplývá, že hotel využívá tyto nástroje propagace: reklamu, podporu prodeje, public relations, sponzorství, veletrhy a osobní prodej. V rámci marketingové komunikace se ředitel hotelu zabývá vyřizováním reklamací a stížností, marketingový výzkum vůbec neprovádí.
Analysis of marketing communications in the selected accommodation facilities
Keywords: marketing; marketingová komunikace; propagace; marketing; marketing communications; promotion