Využitelnost geocachingu ve výuce zeměpisu na 2. stupni ZŠ na příkladu SO ORP Třeboň - Mlčáková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi využití hry geocaching ve výuce zeměpisu na druhém stupni základních škol na příkladu SO ORP Třeboň. Hlavním cílem práce je vytvoření vlastních výukových aktivit s pracovními listy a metodickými listy pro učitele v souladu s Rámcovým vzdělávacím programem pro základní vzdělávání. Součástí práce je také stručná charakteristika zájmového území, hry geocaching a vzdělávacího potenciálu hry geocaching.
Options for utilization Geocaching game in teaching geography at primary school in region SO ORP Třeboň
Keywords: geocaching; zeměpis; Třeboň; základní škola; rámcový vzdělávací program; geocaching; geography; Třeboň; primary school; Framework Education Programme