Možnosti strategického rozvoje cestovního ruchu na Znojemsku - Kolářová, Eva (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem diplomové práce je analýza celkového potenciálu cestovního ruchu na Znojemsku a na základě zhodnocení provedených analýz navrhnout opatření a priotrity nutné pro další rozvoj cestovního ruchu v tomot regionu.
A possibilities of strategic tourism development in the area Znojmo
Keywords: cestovní ruch; destinace; potenciál cestovního ruchu; strategický rozvoj cestovního ruchu; Znojemsko; tourism; destination; potential of tourism; strategic development of tourism; Znojemsko