Vyhodnocení procesů EIA dle zákona č. 100/2001 Sb. na území Jihočeského kraje - Šafařík, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2009)
Kategorizace a třídění jednotlivých částí projektů napomáhá k lepší orientaci v celém informačním systému
Data evaluation of the EIA process in accordance with law no. 100/2001 Collection of Law in South Bohemia locality
Keywords: EIA; hodnocení vlivů na životní prostředí; zákon č. 100/2001 Sb.; EIA; Enviromental impact assessment