Závislosti, vztahy a práce s daty na prvním a druhém stupni ZŠ - Hrnečková, Eva (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce "Závislosti, vztahy a práce s daty na prvním a druhém stupni ZŠ" je prozkoumat a vyhodnotit zastoupení úloh, které by svým charakterem patřily do vzdělávacího okruhu Závislosti, vztahy a práce s daty, v různých učebnicích pro první a druhý stupeň. Práce je rozdělena na 3 hlavní části. První část se zabývá Rámcovým vzdělávacím programem pro základní vzdělávání a Závislosti, vztahy a práci s daty. V druhé části je přehled učebnic prvního a druhého stupně a zastoupení tohoto okruhu v dané sadě učebnic. V poslední části se nachází zhodnocení a navrhované doplnění učebnic.
Dependencies, relations and working with data at primary school
Keywords: učebnice; závislosti; vztahy; data; škola; textbook; dependencies; relations; data; school