Rozvojové aktivity města Lomnice nad Lužnicí - Visčurová, Renata (Jihočeská univerzita, 2019)
Tématem diplomové práce jsou Rozvojové aktivity Města Lomnice nad Lužnicí. Cílem diplomové práce je vyhodnocení činnosti města za zvolené období a vypracování návrhu rozvojových aktivit do budoucnosti podle dostupnosti finančních zdroj. Vybráno bylo období mezi roky 2011 - 2018. Závěry této práce mohou sloužit i současnému vedení města. Poskytne jim přehled o ekonomické situaci města a jejím vývoji.
Development Activities of Town of Lomnice nad Lužnicí
Keywords: Rozvoj; město; správa města; ekonomika; finanční zdroje; příjmy; dotace; výdaje; investice; dluhy; priority; volební programy; místní politika; finanční předpovědi.; development; town; town management; economy; financial resources; revenues; subsidies; expenditures; investment; debts; priorities; electoral programs; local politics; financial predictions