Analýza dodavatelských-odběratelských vztahů ve vybraném podniku - Tomešová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou dodavatelsko-odběratelských vztahů, je zaměřena převážně na výběr a hodnocení dodavatelů, vzájemnou komunikaci a další činnosti.Z důvodu stávajících problémů podniku se stále se zhoršující kvalitou dodávaných surovin byla většina této bakalářské práce věnována dodavatelské části. V rámci analýzy dodavatelsko-odběratelských vztahů byly zjištěny nedostatky v několika oblastech.
Analysis of supplier-purchaser relations in the selected company
Keywords: nákup; výběr dodavatelů; hodnocení dodavatelů; odběratelé; purchase; choice of suppliers; evaluation of suppliers; purchasers