Systém vzdělávání zaměstnanců ve vybraném středním podniku - Chladová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce je věnována analýze a následnému zhodnocení současného systému vzdělávání ve vybraném středním podniku a snaze o nalezení nových možností a přístupů vedoucích k zefektivnění podnikové vzdělávací koncepce, která povede k růstu znalostního potenciálu jednotlivých pracovníků a tím i celého podniku. Cílem práce je zhodnocení současného systému vzdělávání zaměstnanců ve vybraném středně velkém podniku, porovnání se systémem vzdělávání ve společnosti s obdobným zaměřením a následný návrh možností zlepšování systému vzdělávání v daném podniku.
Educational system of employee in the selected medium-sized enterprise
Keywords: vzdělávání a rozvoj zaměstnanců; systém vzdělávání; vzdělávací proces; potřeby vzdělávání; lidské zdroje; středně velký podnik; metody vzdělávání; metoda dotazování; metoda komparace; education and development of employees; educational system; educational process; educational needs; human resources; medium-sized enterprise; methods of education; method of comparison; method of questioning