Primární prevence drogové závislosti ve volném čase pro mladší školní věk se zaměřením na město Písek - Hrubá, Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce se zabývá drogovou závislotí, jež lze zaznamenat u žáků maldšího školního věku. Přináší stručný přehled základních pojmů z oblasti drogové závislosti a primární prevence. Analyzuje možnosti uplatnění primární prevence ve volném čase dětí. Vymezuje obsah a metody využitelné při tvorbě a realizaci preventivního programu ve školní družině.
Primary prevention drug addiction in leisure time for younger school age intent on town Písek
-
Keywords: drogová závislost; primární prevence; volný čas; mladší školní věk; drug dependence; primary prevention; leisure time; younger school age