Posouzení role organizační architektury v oblasti konkurenceschopnosti vybraného subjektu - Skypalová, Jana (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem diplomové práce na téma "Posouzení role organizační architektury v oblasti konkurenceschopnosti vybraného subjektu" bylo provedení analýzy současného stavu zkoumaného subjektu a navržení optimální organizační architektury pro vybraný subjekt.
Roll of organization architekture in area of competition ability in selected subject
Keywords: organizace; organizování; organizační architektura; organizační struktura; konkurenceschopnost.; organization; organizing; organization architecture; organization structure; competition ability.