Analýza systému vzdělávání a rozvoje pracovníků ve vybraném podniku - Siebenstichová, Sandra (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce s názvem Analýza systému vzdělávání a rozvoje pracovníků ve vybraném podniku, se zaměřením na specifické potřeby mezinárodního managementu, je zaměřena na analýzu stávajícího systému vzdělávání a rozvoje pracovníků včetně doporučení a návrhů změn v systému. Jako analyzovaný objekt byla vybrána Československá obchodní banka, a. s..
The analysis of the educational system and the development of employees in the chosen company
Keywords: vzdělávací systém; vzdělávání; rozvoj; zaměstnanci; lidské zdroje; mezinárodní management.; educational system; education; development; employees; human resources; international management