Webový informační systém pro neziskovou organizaci - Kálal, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou webové aplikace od zpracování zadávací dokumentace, přes vývoj a objasnění vnitřní struktury až po funkční softwarové dílo. V úvodu je čtenář seznámen se základními pojmy, použitými technologiemi a požadovanými funkcemi výsledné aplikace, založených na analýze potřeb reálných organizací. Dále se práce zaměřuje na zvolení vhodné metodiky vývoje informačního sytému, rozpracovává a vysvětluje zvolenou metodiku, popisuje datový model a obsahuje návrh uživatelských rolí. Na základě této analýzy se práce ve své finální části zabývá návrhem a implementací webová aplikace.
Web information system for non-profit organization
Keywords: webová aplikace; informační systém; nezisková organizace; html; css; javascript; php; mysql; framework Nette; Twitter Bootstrap; projektová dokumentace; architektura aplikace; web application; information system; non-profit organization; html; css; javascript; php; mysql; framework Nette; Twitter Bootstrap; project plan; architecture of application