Vliv společné zemědělské politiky na finanční situaci v odvětví - Strakatá, Jaroslava (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této práce je zhodnocení výhod či nevýhod vstupu do Evropské unie v oblasti společné zemědělské politiky z pohledu financování odvětví.
Influence of the common agricultural policy on the financial situation in the sector
Keywords: společná zemědělská politika; dotace; přímé platby; common agricultural policy; subsidies; direct payments