Řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci - Kubelová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce se zabývá problematikou řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci. Cílem práce je zhodnocení současného stavu řízení ve zvolené společnosti. V první části práce jsou shrnuty odborné poznatky dané problematiky. Tato teoretická část je doplněna o současné trendy v oblasti řízení lidských zdrojů. Druhá část obsahuje vlastní průzkum na vybrané pracovní skupině zaměstnanců a shrnutí získaných informací o systému řízení lidských zdrojů ve zvolené společnosti.
Human resources management in the selected organization
Keywords: řízení lidských zdrojů; lidský kapitál; personální řízení; Well-being; human resources management; human capital; personal management; Well-being