Interaktivita ICT prostředků - Kortan, Michal (Jihočeská univerzita, 2015)
Předmětem zkoumání této bakalářské práce je koncept interaktivity, jež se postupem času stal nadužívaným a to nejen z hlediska informačních systémů. Tato práce se tedy mimo jiné věnuje problematice nejasného vymezení termínu interaktivita a pokouší se přispět k jeho pregnantnější definici. V rámci práce je analyticky zkoumána interaktivita napříč různými obory a na základě této analýzy je stanoven objektivní model tzv. klasifikační rámec, určující míru interaktivity stanovených komplexních systémů.
The interactivity of ICT tools
Keywords: Interaktivita; HCI; komplexní systém; klasifikační rámec; Interactivity; HCI; complex system; classification frame