Vybrané druhy "obtěžujícího chování" ve společenských vztazích - Bláhovec, Václav (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem práce je provést souhrn a analýzu tzv. ‚qobtěžujícího chování'' ve specifických formách společenského života a dále vymezit ochranu proti tomuto chování ‚qde lege lata'' a předložit návrhy ‚qde lege ferenda'', ke komplexnímu řešení některých aspektů této problematiky. V práci bude provedena komparace možností postihování takového chování či jednání s vybranými právními úpravami ve světě.
SELECTID KINDS OF ANNOYING BEHAVIOUR IN THE SOCIAL RELATIONS