Význam vnějších vlivů na vybranou firmu - Kolářová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2010)
Téma bakalářské práce je význam vnějších vlivů na vybranou firmu. Cílem této práce je analýza vnějšího prostředí firmy, návrh řešení zmírnění negativního dopadu vnějších vlivů na divizi Auto společnosti ČZ, a. s. Dále jsem se pokusila zjistit, zda si podnik udržuje své postavení na trhu a jestli dokáže negativní vliv vnějších faktorů odrážet.
Importance of external influences on the selected company
Keywords: Vnější vlivy; ČZ a.s.; STEP analýza; OT analýza; External influences; STEP analysis; OT analysis