Vyhodnocení hlukové zátěže způsobené činností míchacích krmících vozů. - Pazdera, František (Jihočeská univerzita, 2010)
Téma bakalářské práce se zabývá hlukovým zatížením krmnými míchacími vozy. Měření probíhalo na pěti družstev a to Pluhův Ždár, Agra Deštná, Reprogen Chlebov, Nová Ves u Chýnova a Soukromí zemědělec Míka. V práci jsou uvedeny jednotlivé technické údaje použitých krmných míchacích vozů. Měření bylo uvedeno v grafech. Tyto grafy, byli porovnány s Českou Státní Normou 01 1600 ‚qAkustika a sbírkou zákonů 502/2000. Výsledné hodnoty jsou uvedeny v tabulce.
NOISE DOSIMETER LOAD FEEDING MICHACIMI ROLLING STOCK
Keywords: Hluk; Zvuk; Sluchoví organ; Zvukoměr; Bilance krmiv; Krmné míchací vozy; Graf; Míchací šnek; Fréza; Ochrana; Pivotal words; Noise; Sound; Auditory organ; Sound-level meter; Annual balance of; Leeds; Feeding spinal cord rolling stock; Graph; Mix snail; Milling cutter; Protection