Reklama ve vybrané firmě - Nováková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem mé bakalářské práce bylo zanalyzovat reklamu a reklamní prostředky ve firmě J.K.R. spol. s r.o. a to prostřednictvím podkladů a informací, které mi tato firma poskytla. Je to společnost, která se zabývá vývojem a implementací ERP systémů třídy BYZNYS. Firma podniká v oboru, který je v oblasti reklamy specifický. Na základě této analýzy jsem reklamu a reklamní prostředky zhodnotila a nastínila návrhy na zlepšení.
Advertising in the selected company
Keywords: reklama; reklamní prostředky; reklamní média; reklamní kampaň; advertising; means of advertising; advertising media; advertising campaign