Optimalizace daně z příjmů fyzických osob u vybraných subjektů - Kodadová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce se zabývá optimalizací daně z příjmů fyzických osob - podnikatelů. Zkoumá jednotlivá možná snížení základu daně, daně i sociálního a zdravotního pojištění.
Physical income tax optimalization
Keywords: optimalizace; dílčí základ daně; základ daně; daň; nezdanitelné části základu daně; odčitatelné položky; sleva na dani; daňová evidence; účetnictví; paušální výdaje