Marketingová komunikace vybrané firmy - Kroužková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této diplomové práce je sběr dat a analýza současné marketingové komunikace vybrané firmy a následné zhodnocení její efektivity. Identifikování nedostatků, navržení možností zlepšení marketingové komunikace této firmy a uvedení příkladu jejich implementace do nového plánu marketingové komunikace.
Marketing communication of chosen company
Keywords: marketing; marketingová komunikace; plán marketingové komunikace; komunikační mix; marketing; marketing communication; marketing communication plan; communication mix