Duchovní péče ve zdravotnických zařízeních – odkud a kam jdeme? - Doskočil, Ondřej (TrioMedical s. r. o., 2019)
Článek popisuje populárně naučnou formou vznik, současný stav a perspektivy poskytování duchovní péče ve zdravotnických zařízeních v ČR. Seznamuje s profesí nemocničních kaplanů a přibližuje náplň jejich činnosti.
Keywords: Duchovní péče; zdravotnická zařízení; nemocniční kaplan