Využití marketingových nástrojů v supermarketu Albert - Smetana, Martin (Jihočeská univerzita, 2010)
Pro dosažení stanoveného cíle práce byl využit kvantitativní a kvalitativní marketingový výzkum. Kvantitativní výzkum proběhl formou dotazníkového šetření v akčním rádiu prodejny a dotázáno bylo 109 spotřebitelů. Kvalitativní výzkum proběhl formou případové studie. Na základě získaných informací byly na závěr navrženy opatření, které by měly vést ke zlepšení stávající situace.
Application of marketing instruments in the Albert supermarket
Keywords: marketing; marketingové nástroje; marketingový výzkum; maloobchod; marketing; marketing tools; marketing research; retail