Rozvoj cestovního ruchu na Lipensku - Hačková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem diplomové práce bylo zanalyzování vnitřního a vnějšího prostředí oblasti Lipenska, vypracování analýzy současného stavu nabídky služeb cestovního ruchu a na základě provedených analýz a primárního výzkumu vypracovat optimální rozvojový plán pro udržení konkurenceschopnosti destinace. Součástí rozvojového plánu je uvedení možností financování investičních projektů a kalkulace vybrané rozvojové investice. V závěru práce byly zhodnoceny stanovené hypotézy.
The development of tourism in Lipno
Keywords: Cestovní ruch; analýza služeb; SWOT analýza; řízený rozhovor; rozvojový plán; Lipensko.; Tourism; analysis services; SWOT analysis; guided interview; development plan; Lipno.