Kapitálová struktura podniku ve vazbě na likviditu - Rauch, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato práce popisuje likviditu konkrétního českého podniku z pohledu kapitálové struktury. V teoretické části této práce je popsána likvidita a její vliv na fungování firmy. Praktická část této práce je zaměřena na analýzu likvidity a popis současné situace ve společnosti. Konec této práce je zaměřen na připomínky a doporučení na zlepšení.
The capital structure of the company in relation to liquidity
Keywords: Kapitálová struktura; likvidita; oběžná aktiva; pasiva; zadluženost; rozvaha; Kapital structure; Liquidity; Current Assets; Liabilities; Indebtedness; Balance sheet