Omezení a využití rojové nálady v chovu včel - Soukup, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce je popis protirojových opatření, které slouží k omezení a využití rojové nálady ve včelařské praxi. Obsah se skládá z dvanácti protirojových metod s odborným postupem provedení s ohledem na výhody a nevýhody.
Limitation of swarming mood in beekeeping
Keywords: rojová nálada; rojení; včelstvo; mood swarm; swarm; hive