Kulturní rozdíly mezi oblastmi světa ve vztahu k cestovnímu ruchu - Sagapova, Nikola (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá analýzou kulturních rozdílů mezi oblastmi světa (mezi TR a ČR) ve vztahu k cestovnímu ruchu. Bylo provedeno terénní šetření, ve kterém byly zjišťovány preference a potřeby potenciálních českých účastníků cestovního ruchu. Dále byla provedena analýza na základě řízeného dotazování a řízeného rozhovoru k zjištění kulturních rozdílů a specifik. Ze zjištěných údajů byly navrženy produkty v oblasti poznávání vybrané kultury pro účastníky cestovního ruchu z České republiky.
The Cultural Diferences among World Regions in Relation to Tourism
Keywords: cestovní ruch; kultura; Turecko; Česká republika; česká; turecká; produkt; tourism; culture; Turkey; Czech republic; czech; turkish; product